Mijn Hulpmiddelenwinkel – Huisartsenpraktijk De Kern BV – HAULERWIJK

Welkom bij Huisartspraktijk De Kern!

Huisartsenpraktijk De Kern BV
Hoofdweg-Boven 5 8433 LA HAULERWIJK

Terug naar overzicht

Mijn Hulpmiddelenwinkel

Voor de levering van hulpmiddelen gaan in 2021 in samenwerking met MijnHulpmiddelenWinkel.

Vanaf 2021 leveren wij onze hulpmiddelen (incontinentiemateriaal, diabetestestmateriaal, drinkvoeding en verbandmiddelen) voortaan via MijnHulpmiddelenWinkel. Zilveren Kruis/De Friesland en ook VGZ hadden bepaald dat apotheken en apotheekhoudende huisartsenpraktijken geen hulpmiddelen meer mochten leveren.

Als apotheekhoudende huisartsenpraktijk vinden wij het echter belangrijk dat de hulpmiddelen in ons dorp laagdrempelig beschikbaar blijven. Daarom werken wij vanaf 1 januari 2021 samen met MijnHulpmiddelenWinkel voor de hulpmiddelen. MijnHulpmiddelenWinkel is een hulpmiddelenwinkel die speciaal door apotheekhoudende huisartsen is opgericht.

Voor leveringen van deze hulpmiddelenwinkel is het nodig dat u eenmalig een toestemmingsformulier invult. Met deze toestemming kunnen hulpmiddelen worden geleverd via MijnHulpmiddelenWinkel. U kunt dit formulier bij de praktijk opvragen. Wij verzoeken u het toestemmingsformulier zo spoedig mogelijk in te vullen en weer in te leveren bij de praktijk.

Het bestellen van uw hulpmiddelen kunt u vanaf 1 januari 2021 online regelen. Dit kan op de website van Mijn Hulpmiddelenwinkel, www.mijnhulpmiddelenwinkel.nl. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Of heeft u vragen over deze nieuwe werkwijze? Neem dan gerust contact op met de assistente.

Een aanvullende eis van de Zilveren Kruis-groep en de VGZ-groep is dat MijnHulpmiddelenWinkel de hulpmiddelen bij de patiënten thuis bezorgt. Dat deel van de dienstverlening nemen wij als praktijk voor onze rekening. Bent u verzekerd bij (een label van) Zilveren Kruis of VGZ? dan brengt dorpsgenoot Corrie Jonker uw hulpmiddelen bij u thuis!

Publicatiedatum: 20-04-2021