Mijn Hulpmiddelenwinkel – Huisartsenpraktijk De Kern BV – HAULERWIJK

Welkom bij Huisartspraktijk De Kern!

Huisartsenpraktijk De Kern BV
Hoofdweg-Boven 5 8433 LA HAULERWIJK

Terug naar overzicht

Mijn Hulpmiddelenwinkel

Voor de levering van hulpmiddelen werken we samen met MijnHulpmiddelenWinkel.

Wij leveren onze hulpmiddelen (incontinentiemateriaal, diabetestestmateriaal, drinkvoeding en verbandmiddelen) via MijnHulpmiddelenWinkel. De meeste zorgverzekeraars hebben bepaald dat apotheken en apotheekhoudende huisartsenpraktijken geen hulpmiddelen meer mogen leveren.

Als apotheekhoudende huisartsenpraktijk vinden wij het echter belangrijk dat de hulpmiddelen in ons dorp laagdrempelig beschikbaar blijven. Daarom werken wij samen met MijnHulpmiddelenWinkel. MijnHulpmiddelenWinkel is speciaal opgericht door en voor apotheekhoudende huisartsen.

Voor leveringen van deze hulpmiddelenwinkel is het nodig dat u eenmalig een toestemmingsformulier invult. Met deze toestemming kunnen hulpmiddelen worden geleverd via MijnHulpmiddelenWinkel. U kunt dit formulier bij de praktijk opvragen. Wij verzoeken u het toestemmingsformulier zo spoedig mogelijk in te vullen en weer in te leveren bij de praktijk.

U kunt uw hulpmiddelen ook online regelen. Dit kan op de website van Mijn Hulpmiddelenwinkel, www.mijnhulpmiddelenwinkel.nl. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Of heeft u vragen over deze werkwijze? Neem dan gerust contact op met de assistente.

Een aanvullende eis van de Zilveren Kruis-groep en de VGZ-groep is dat MijnHulpmiddelenWinkel de hulpmiddelen bij de patiƫnten thuis bezorgt. Dat deel van de dienstverlening nemen wij als praktijk voor onze rekening. Dorpsgenoten Corrie Jonker en Tineke Bijzitter bezorgen uw hulpmiddelen bij u thuis!

Publicatiedatum: 20-04-2021