Inschrijven – Huisartsenpraktijk De Kern BV – HAULERWIJK

Welkom bij Huisartspraktijk De Kern!

Huisartsenpraktijk De Kern BV
Hoofdweg-Boven 5 8433 LA HAULERWIJK

Inschrijven

Bent u op zoek naar een huisarts? Onze praktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen! Iedereen woonachtig in Haulerwijk en omstreken kan zich inschrijven in onze praktijk. Voorwaarde is dat we bij spoed binnen 15 minuten bij u moeten kunnen zijn.

U kunt ons inschrijfformulier downloaden en printen, alle relevante gegevens invullen en het ingevulde formulier aan de balie afgeven. Met het oog op de privacywetgeving kunnen we u pas definitief inschrijven als u met uw legitimatiebewijs op de praktijk bent geweest. U kunt dan meteen ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met één van de artsen.

Onze praktijk is aangesloten op het Landelijk Schakel Punt (LSP). Dat wil zeggen dat u ons met behulp van een formulier toestemming kunt geven om uw medische gegevens elektronisch te delen met andere zorgverleners. U kunt de folder met het LSP-formulier printen, invullen en inleveren bij de assistente aan de balie. Voor meer informatie en om uw toestemming online te regelen, kijkt u op www.ikgeeftoestemming.nl.