Praktijk gesloten op woensdag 9 november! – Huisartsenpraktijk De Kern BV – HAULERWIJK

Welkom bij Huisartspraktijk De Kern!

Huisartsenpraktijk De Kern BV
Hoofdweg-Boven 5 8433 LA HAULERWIJK

Terug naar overzicht

Praktijk gesloten op woensdag 9 november!

Belangrijk nieuws! Nieuw computersysteem in de praktijk: praktijk woensdag 9 november dicht!

Vanaf donderdag 10 november werken wij met een nieuw Huisarts Informatie Systeem (HIS). Dat heeft een aantal consequenties. Eén daarvan is dat de praktijk op woensdag 9 november de hele dag gesloten is! Op deze dag worden alle computers vervangen en wordt het nieuwe systeem geïnstalleerd. Er kunnen dan geen afspraken worden gepland en er kan geen (herhaal)medicatie worden afgehaald! Denkt u eraan om uw medicatie op tijd aan te vragen? Voor spoed kunt u deze dag terecht bij onze collega’s van praktijk Grootenhuis/Vuijk in Donkerbroek.

 

Even wennen

Nieuwe dingen moeten altijd even wennen. Dat geldt natuurlijk ook voor het nieuwe computersysteem. Vóór de overgang naar het nieuwe systeem krijgt het hele team trainingen en cursussen over het nieuwe systeem. Wij proberen dit zoveel mogelijk buiten de openingstijden te plannen, zodat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Helaas is dat niet in alle gevallen mogelijk gebleken. Op de onderstaande tijdstippen werken wij in de praktijk en apotheek in een minimale bezetting:

– Woensdagmiddag 26 oktober tussen 13.30 en 14.30

– Woensdagmiddag 16 november tussen 10.00 en 12.30

Ook na de overgang op het nieuwe computersysteem kan het voorkomen dat u wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Hiervoor vragen wij uw begrip.

 

Wat betekent dit concreet voor u?

Naast de beperkte bereikbaarheid op de beide cursusdagen en de dag dat de praktijk helemaal gesloten is, verneemt u als patiënt normaal gesproken niet veel van deze overgang. Behalve dan misschien dat de etiketten en facturen er anders uitzien.

Als u op dit moment gebruik maakt van ons patiëntportaal en/of UwZorgOnline, kunt u vanaf maandag 7 november geen gebruik meer maken van deze dienstverlening. Bij het nieuwe computersysteem hoort namelijk een andere patiëntomgeving: www.mijngezondheid.net en de bijbehorende app: MedGemak+. U krijgt op een later tijdstip uitgebreidere informatie over de mogelijkheden van het nieuwe portaal en de bijbehorende app.

Publicatiedatum: 03-03-2022